Venice Bed

L0

Mbështetur nga një strukturë prej druri me vija të lakuara dhe delikate,

Out of stock

Kategoritë: , , ,
Brandet: Papadatos
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Venecia shquhet për mbulesën unike të perimetrit të saj bazë dhe modelin e mbështjellësit të mbështjelljes.