Impunto Bed

L0

Rinovuar dhe ripërcaktuar, tradita është e veshur me elemente bashkëkohore, të modës së fundit.

Kategoritë: ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ky model imponues, i rafinuar dominohet nga hijeshia e qepur në mënyrë rigoroze me dorë.