Valentine Table Lamp

L0

Dashuri me shikim të parë! Një pasqyrë magjike dhe fuqia e kristaleve shndërrojnë një guaskë të thjeshtë në një tufë lulesh të lehta pafund.

.

65 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dashuri me shikim të parë! Një pasqyrë magjike dhe fuqia e kristaleve shndërrojnë një guaskë të thjeshtë në një tufë lulesh të lehta pafund.