Tuffy Time

L0

Ishte viti 2005 dhe projektuesi tha: “Doja të rishikoja capitonnè dhe llojet e divaneve Chesterfield, ndërsa i kushtoja vëmendje të veçantë interpretimeve të reja të bëra në vitet 1960 dhe ’70, për të cilat unë kam shumë kujdes.”

Tufty – Koha e ka arritur qëllimin e saj duke kontaminuar llojet konvencionale të divaneve me një mënyrë jetese të lirë dhe të rastësishme që pasqyrohet nga faqosje shumë të gjithanshme. Ky sistem modular fillon me një osman si pjesa themelore, e cila shoqërohet më pas me elemente qendrorë, këndorë dhe terminalë me një mbështetëse të ulët ose të lartë. Elementet përdoren për të shpikur divane tradicionale, divane me shezlong, divane qoshe dhe elementë ishulli që ofrojnë një zgjidhje vendesh 360 °. Komod në thellësinë e saj më të theksuar, Tufty – Koha bëhet një vend takimi, një strehë mikpritëse ku njerëzit thjesht mund të pushojnë.

Prandaj krijimi i një prej artikujve më të suksesshëm të Kompanisë. Ajo nuk frymëzohet thjesht nga e kaluara por, përkundrazi, ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për tema të tilla si elemente modularë, komoditet dhe mbulesa të lëvizshme, të cilat janë zgjidhur me një frymë inovative.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Ishte viti 2005 dhe projektuesi tha: “Doja të rishikoja capitonnè dhe llojet e divaneve Chesterfield, ndërsa i kushtoja vëmendje të veçantë interpretimeve të reja të bëra në vitet 1960 dhe ’70, për të cilat unë kam shumë kujdes.”

Tufty – Koha e ka arritur qëllimin e saj duke kontaminuar llojet konvencionale të divaneve me një mënyrë jetese të lirë dhe të rastësishme që pasqyrohet nga faqosje shumë të gjithanshme. Ky sistem modular fillon me një osman si pjesa themelore, e cila shoqërohet më pas me elemente qendrorë, këndorë dhe terminalë me një mbështetëse të ulët ose të lartë. Elementet përdoren për të shpikur divane tradicionale, divane me shezlong, divane qoshe dhe elementë ishulli që ofrojnë një zgjidhje vendesh 360 °. Komod në thellësinë e saj më të theksuar, Tufty – Koha bëhet një vend takimi, një strehë mikpritëse ku njerëzit thjesht mund të pushojnë.

Prandaj krijimi i një prej artikujve më të suksesshëm të Kompanisë. Ajo nuk frymëzohet thjesht nga e kaluara por, përkundrazi, ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për tema të tilla si elemente modularë, komoditet dhe mbulesa të lëvizshme, të cilat janë zgjidhur me një frymë inovative.