Sofa Vista Grande Lounge

Kërkoni luks dhe fleksibilitet me divanin modular Vista Grande Lounge.

SKU: 112563 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kërkoni luks dhe fleksibilitet me divanin modular Vista Grande Lounge. Duke nxjerrë në pah bukurinë bashkëkohore, ky divan mjaft i rehatshëm ofron mundësi të ndryshme kompozimi. Falë konfigurimit të tij modular, ju mund ta kompozoni këtë divan si një divan këndor majtas ose djathtas.