Tree Light

L0

Pema është një pallto që i jep personalitet peizazhit të brendshëm.

73 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E përsosur për çdo ambient shtëpie, ajo mund të pozicionohet edhe jashtë, në sajë të materialit plastik nga i cili është bërë, i cili është rezistent ndaj agjentëve atmosferikë. Mat e disponueshëm ose me shkëlqim të llakuar në një mori përfundimesh, Tree merr emrin dhe modelin e saj nga silueta e pagabueshme e pemëve, duke sjellë natyrën, të riinterpretuar në një çelës të gëzuar, në shtëpi.