Tree Light

L0

Tree i jep personalitet peizazhit të brendshëm.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E përsosur për çdo ambient shtëpie, ajo mund të pozicionohet edhe jashtë, në sajë të materialit plastik, i cili është rezistent ndaj agjentëve atmosferikë.E disponueshëm në mat ose me shkëlqim, në një mori ngjyrash, Tree merr emrin dhe modelin e saj nga silueta e pemëve, duke sjellë natyrën, të riinterpretuar në shtëpi.