Wall Lamp Valentine

Frymëzuar nga llambat antike, me një lyerje prej nikeli, llamba e murit Valentine sjell një shkëlqim të butë dhe të ngrohtë në shtëpinë tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Frymëzuar nga llambat antike, me një lyerje prej nikeli, llamba e murit Valentine sjell një shkëlqim të butë dhe të ngrohtë në shtëpinë tuaj. Me një pllakë drejtkëndore me një krah të pastër dhe një piedestal të rrumbullakosur me një nuancë cilindrike qelqi të mbuluar me brymë.