Noonu Sofa

Noonu është një atoll, një cep relaksimi mes ngjyrave të Maldiveve.

Kategoritë: , Tag:
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Noonu është një atoll, një cep relaksimi mes ngjyrave të Maldiveve. Noonu është gjithashtu emri i sistemit të ri të divaneve që Antonio Citterio ka projektuar për B&B Italia: një projekt krejt i ri i krijuar për të vazhduar dhe përfunduar udhëtimin e nisur në 2018 me B&B Atoll. Koleksioni Noonu punon në harmoni me koleksionet e mëparshme të B&B Italia për të formuar një arkipelag të plotë opsionesh, ku karakteri unik që dallon çdo element individual bën pjesën e tij në tregimin e një historie kohezive Noonu është një sistem tapiceri në të cilin madhësia plotëson fleksibilitet mbresëlënës. Struktura mbështetëse zhduket nga pamja, duke krijuar “ishuj” të cilët duken se pothuajse notojnë në ajër. Vetë ulëset janë të thella, me një jastëk të vetëm, të madh, që garanton rehati ekstreme, tërheqëse dhe relaksuese, ndërkohë që karakterizon estetikën e përgjithshme. Pjesa e pasme e anuar është projektuar për të vendosur jastëkë, të cilët mund të shpërndahen si të dëshironi. Çdo komponent në koleksionin Noonu ka, në bazën e tij, një profil metalik të bërë nga alumini i lakuar, një shirit që kalon përgjatë gjithë perimetrit të kornizës. Noonu do të prezantohet në një pëlhurë të re me 12 variante ngjyrash. Do të jetë i disponueshëm edhe në lëkurë.