Mirto Table

L0

Tryeza Mirto, e dizajnuar fillimisht për përdorim në natyrë që tani ka gjetur brenda me pamjen e saj formale precize.

163 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Tryeza Mirto, e dizajnuar fillimisht për përdorim në natyrë që tani ka gjetur brenda me pamjen e saj formale precize.Komponentët karakterizohen nga një dizajn i thjeshtë me trashësi të zvogëluar që ofron detaje specifike dhe një gamë të gjerë materialesh dhe përfundimesh. Pjesët e sipërme të tryezave variojnë nga pasqyrimet e qelqit deri te mermerët kompaktë dhe ngjyra të ndryshme të drurit. Kombinimet e strukturës krijojnë një larmi zgjidhjesh, duke përfshirë gjithashtu të zezën dhe të bardhën monokromatike.