Table Ettore

Skulpturore, simbolike, e guximshme: tavolina buron nga dëshira për t’u argëtuar duke mbledhur tre elemente klasike, parësore, gjeometrike në një mënyrë ironike.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Skulpturore, simbolike, e guximshme: tavolina buron nga dëshira për t’u argëtuar duke mbledhur tre elemente klasike, parësore, gjeometrike në një mënyrë ironike. Ettore i bën homazhe mjeshtrit të stilistit Ettore Sottsass, një ndjekës vizionar i dizajnit që do të thyente rregullat tradicionale estetike, duke shkuar përtej anës dekorative dhe duke u futur në sferën e eksperimentimit emocional, social dhe estetik.