Dining Table Melchior

Duke të kujtuar mobiljet daneze të dizajnit të viteve 1950, Tavolina e ngrënies Melchior i jep brendësisë së shtëpisë tuaj një pamje dhe ndjesi të vërtetë retro.

SKU: 113280 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke të kujtuar mobiljet daneze të dizajnit të viteve 1950, Tavolina e ngrënies Melchior i jep brendësisë së shtëpisë tuaj një pamje dhe ndjesi të vërtetë retro. Tavolina e tavolinës me rimeso lisi përmban një model të bukur kurriz peshku. Mbështetet mbi një bazë metalike me finiturë bronzi për t’u siguruar që të përzihet me lehtësi në një shumëllojshmëri dekoresh.