Cabinet Soto

L0

Sillni shkëlqimin dhe shkëlqimin e pallateve të Hollivudit në shtëpinë tuaj me kabinetin Soto

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me pesë rafte xhami të zezë, ky kabinet tërheqës i përfunduar me ar ofron një vitrinë tërheqëse për librat, enët, koleksionet dhe sendet e tjera dekorative.