Origami Sideboard

L0

Origami rafinon dhe zbukuron hapësirat.

388 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kabinet fleksibël i përbërë nga module që sistemohen sipas shijes dhe nevojave, për t’i dhënë jetë një dollapi të ulët katror ose drejtkëndor. Të gjitha ndarjet e brendshme kanë LED, me një sensor ndezje dhe fikje të zbehur, për të dhënë një prekje të ndriçimit.