Bar Grimaldi

L0

Në mikpritje gjithçka ka të bëjë me krijimin e një ambienti të jashtëzakonshëm për mysafirët tuaj.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Përshtypje të ftuarit tuaj me Bar Grimaldi ultra-elegant. Duke shfaqur një pamje të jashtme të qelqit të zi me një kornizë të përfunduar prej ari, ky bar bashkëkohor në shtëpi ofron 2 rafte të mëdha dhe një raft vere për 20 shishe.