Sofa Raffles Rose Velvet

Divani Modern Raffles Mid-Century mbështetet mbi një bazë çeliku të veshur me pluhur me fije metalike dhe është e veshur bukur me kadife trëndafili të zbehur Roche.

SKU: 111386 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Divani Modern Raffles Mid-Century mbështetet mbi një bazë çeliku të veshur me pluhur me fije metalike dhe është e veshur bukur me kadife trëndafili të zbehur Roche. Pjesa e brendshme e mbushur me ultra-mbushje promovon një ndjenjë luksi dhe detajet e qepura në anën e pasme krijojnë efektin karakteristik të tubave të konturuar të viteve ’50.