MART ARMCHAIR

L0

Një formë e rehatshme e zbrazët, në dy madhësi, qëndron në një seri bazash që krijojnë personalitetin e përgjithshëm.

101 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kombinimi i këtyre elementeve prodhon një familje kolltukësh që mund të vendosen në zona të ndryshme të shtëpisë. Gjithçka ka të bëjë me eksperimentimin afatgjatë të përqendruar në teknologjinë e prodhimit të lëkurës termoformuar, duke filluar nga një trup plastik që futet në një myk të ftohtë poliuretani, duke marrë kështu elasticitet dhe komoditet.