Sofa Dean Savona Greige Velvet

Luaj me modulet e ndryshme të sediljeve të serisë sonë të mrekullueshme Dean.

SKU: 115030 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Luaj me modulet e ndryshme të sediljeve të serisë sonë të mrekullueshme Dean. Kombinoni një ose më shumë seksione të mesme të Sofa Dean me një modul të këndit të majtë dhe të djathtë për të arritur konfigurimin e përsosur të ndenjëseve. Përdorni osmanin si një ndenjëse të lirshme ose lidheni me divanin. Jo vetëm luksoze, por edhe jashtëzakonisht komode, pjesët e kësaj serie janë të veshura me kadife Savona greige dhe të montuara në një bazë të zezë.