Composition Boston

Me dinjitet, me kombinimin e tij harmonik të veçorive tradicionale dhe bashkëkohore, Bostoni i shton karakter çdo dhome.

Kategoritë: ,
Brandet: Pianca
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me dinjitet, me kombinimin e tij harmonik të veçorive tradicionale dhe bashkëkohore, Bostoni i shton karakter çdo dhome. Jastëkët e mëdhenj përcaktojnë një dizajn linear, të rafinuar me një formë që ka tendencë të jetë katrore. Mbështetja e shpinës mund të jetë e thjeshtë me një mbulesë të lëvizshme ose të ketë tapiceri me butona të thella, një teknikë e çmuar e punuar me dorë e kryer nga tapicer mjeshtër. Baza përbëhet nga këmbë të larta, mat, të lyera.