Venice Sofa

Jacopo Giagnoni u frymëzua nga koleksioni i Venecias dhe nga harqet, ndërtesat klasike të qytetit.

Kategoritë: , Tag:
Brandet: Papadatos
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Jacopo Giagnoni u frymëzua nga koleksioni i Venecias dhe nga harqet, ndërtesat klasike të qytetit. Si kthesat e tij karakteristike ashtu edhe bazamenti prej druri i japin asaj një ndjenjë unike të elegancës së rrënjëve retro. Koleksioni i Venecias përfshin divane të disponueshme në disa madhësi.