SIDE TABLE MAGNUM

L0

Me bazën e saj të lëmuar të çelikut të pandryshkshëm dhe tryezën e rimeso të zezë me panele të zezë, Magnum Side Table shton tërheqjen origjinale të stilistëve në hapësirën tuaj të jetesës.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: Eiccholtz

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Me bazën e saj të lëmuar të çelikut të pandryshkshëm dhe tryezën e rimeso të zezë me panele të zezë, Magnum Side Table shton tërheqjen origjinale të stilistëve në hapësirën tuaj të jetesës.