Small Table Loto

L0

Forma e rrumbullakët lehtësohet nga korniza periferike e shufrave të ngurta të lakuara në lisat gri të përfunduar, lisin e lehta të krehur, lisin e zi të krehur, lisin e lyer me tym, lyerjen me efekt llaku të zi, të kuq ose soje ose luledele Santos.

151 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një plotësues origjinal dhe i gjithanshëm i disponueshëm në dy madhësi të ndryshme.