Secret Amber Home Fragrance

Secret Amber

Secret Amber nga Welton London është një aromë Floral Woody Shënimet kryesore janë Shënimet me pluhur dhe Trëndafili; nota e mesme është Jasemini; notat bazë janë Vanilja, Amberi dhe Musk.

Aromë për shtëpinë e fshehtë qelibar

Përshkrim:

Lule – Qelibar – Musky

Kjo aromë tërheqëse, e ndjeshme është tërheqje e pastër.
Hapja është tërheqëse me thelbin e saj të shijshëm të trëndafilit me pudër. Pastaj kjo aromë moderne dhe sensuale zbulon një jaseminë të bardhë vullnetare, të theksuar nga ngrohtësia e përzier me qelibar, myshk dhe një nuancë delikate të vaniljes.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Aromë 10%
Shishe qelqi
Set shkopinj të përfshirë në paketim.
Aroma zgjat afërsisht 3 muaj
Prodhuar ne France
Bërë me dorë
Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton

Përshkrim

Udhëzime për kujdesin:
Vendosni të gjithë shkopinjtë në shishe në mënyrë që të aromatizojnë dhomën.Përdorimi i parë: lëreni shkopinjtë të zhyten për një orë dhe pastaj i ktheni nga ana tjetër.
Ktheni shkopinjtë rregullisht. Sigurohuni që ta bëni në një sipërfaqe të qëndrueshme.

Udhëzime sigurie:
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.
Mos e përdorni për ndonjë qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar produkti,pra aromatizues ambienti. Shmangni kontaktin me sy. Mos e gelltit. Mbajeni larg fëmijëve. Lexoni etiketën para përdorimit. Mos e përdorni në sy, në lëkurë ose në veshje. Mbajeni të freskët.