GOA Passion Papaya

Kjo nxehtësi ekzotike reflektohet në sensualitetin e luleve dibiscus dhe elegancën e luleve të bukura.

Kategoritë: , ,
Brandet:

Përshkrim

Parfumet GOA prodhohen në Francë dhe cilësia e tyre është absolute. Një difuzion i gjatë që zgjat me një intensitet që është modular në funksion të numrit të fletëve të përdorura. Zgjidhni aromën tuaj në VEKO nëse nuk keni akoma një aromatizues ambienti.