Feu De Joie Home Fragrance

Woody – Me erëza
E gjallë dhe magjepsëse ashtu si shkëlqimi i një zjarri druri.

Notat kryesore të bergamotit, të njohura për virtytet e tij relaksuese, dhe ylang ylang të lezetshëm zbulojnë një aromë të pasur, drunore dhe pikante që i jep krenari duhanit të bardhë dhe notave të zjarrit prej druri.

Kategoritë: , ,
Brandet:
Aromë 10%
Shishe qelqi
Set shkopinj të përfshirë në paketim.
Aroma zgjat afërsisht 3 muaj
Prodhuar ne France
Bërë me dorë
Aromë origjinale e krijuar në Grasse - Francë nga John-Paul Welton

Përshkrim

Udhëzime për kujdesin:
Vendosni të gjithë shkopinjtë në shishe në mënyrë që të aromatizojnë dhomën.Përdorimi i parë: lëreni shkopinjtë të zhyten për një orë dhe pastaj i ktheni nga ana tjetër.
Ktheni shkopinjtë rregullisht. Sigurohuni që ta bëni në një sipërfaqe të qëndrueshme.

Udhëzime sigurie:
Lëng dhe avull shumë i ndezshëm.
Mos e përdorni për ndonjë qëllim tjetër përveç atij për të cilin është menduar produkti,pra aromatizues ambienti. Shmangni kontaktin me sy. Mos e gelltit. Mbajeni larg fëmijëve. Lexoni etiketën para përdorimit. Mos e përdorni në sy, në lëkurë ose në veshje. Mbajeni të freskët.