Raimond Dome 79

Dritat Raimond: sfera perfekte të pikësuara nga dritat e vogla LED.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dritat Raimond: sfera perfekte të pikësuara nga dritat e vogla LED. Lentet transparente janë të detajuara posaçërisht për të përhapur dritë të bardhë të ngrohtë në çdo drejtim. Të shikosh dritën të duket sikur ngul sytë në shkëlqimin e butë të një nate me yje. Frymëzuar nga kupola gjeodezike, e projektuar nga Buckminster Fuller, dritat Raimond janë rezultat i pothuajse dyzet viteve të kërkimit dhe përkushtimit të inxhinierit mekanik dhe projektuesit të vetë-mësuar Raimond Puts.