Filigree Floor Lamp

L0

“Çfarë e dallon një llambë nga një burim drite?” është pyetja që fillimisht nxiti Rick Tegelaar të imagjinonte dhe të krijonte Filigree Floorlamp.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Falë një rrjeti elegant dhe të hollë telash të imët, që na kujton bizhuteri delikate filigran, ekrani i tejdukshëm që mbron dritën e fuqishme LED në zemër të llambës , duke shpërndarë një shkëlqim të butë të dritës në të gjithë dhomën. Kur drejtohet drejt një muri ose tavani, me strukturën zbukuruese të filigranit të luleve përballë nesh, llamba projekton një rrjet të gjallë të hijeve për të magjepsur dhe argëtuar.