Gigi Wall Lamp

L0

Kapni pamjen e luksit të pastër me llambën e murit Gigi.

62 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Si një stoli joshës, kjo shkëlqim shkëlqyes siguron shkëlqim optimal në dekorin tuaj. Regjistrimi i stilit Art Deco përmban një trup konik gjysëm rrethor me shufra prej qelqi të pastër dhe metali me ngjyrë ari.