Meshmatics Chandelier

L0

Kush vendos sytë te Llambadari Meshmatics nuk do ta mendojë kurrë se çfarë fshihet pas pamjes së tij të sofistikuar.

199 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Rick Tegelaar ngriti natyrën e rrjetës së telit të përulur për ta modeluar atë me saktësi. Potenciali i plotë i këtij materiali të hollë dhe fleksibël shtrihet dhe kapet brenda tre shtresave.