Pulvis Dining Chair

L0

Dizajn dhe elegancë në përputhje të përsosur. Diapazoni i gjerë dhe shumëllojshmëria e koleksionit PULVIS ju frymëzon për të krijuar hapësirën tuaj ashtu si e ëndërroni.

213 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

Përshkrim

Dizajn dhe elegancë në përputhje të përsosur. Diapazoni i gjerë dhe shumëllojshmëria e koleksionit PULVIS ju frymëzon për të krijuar hapësirën tuaj ashtu si e ëndërroni.