CHAIR SIENNA

L0

Karrigia e kushtueshme Sienna çiftëzon komoditetin me stilin e lartë.

108 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Duke shfaqur një formë t, mbështetësja e saj formon një tërësi me krahët e krahëve. Kjo kolltuk elegant dhe modern vjen me një tapiceri të lëmuar në kadife të butë gri Savona, me dy jastekë katrorë. Këmbët e përfunduara prej ari shtojnë magjepsje shtesë në pamjen e saj luksoze.