Chair Knox Black Velvet

L0

Sillni stilin e cilësisë së mirë në sallonin tuaj, konservatorin ose oborrin e brendshëm me karrigen Knox.

146 Views

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese.

(Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Kjo karrige përrallore është prekja përfundimtare për çdo dekor joshës retro. Selia dhe jastëku prej kadifeje të zezë ofrojnë një përvojë të rehatshme të uljes, ndërsa korniza e përfunduar prej ari shton një prekje luksi.