Opla Pianca

L0

Eklektik dhe elegant, Oplà është ekuivalenti i kolltukut të një përqafimi të ngrohtë, romantik. Një karrige moderne vaske, e projektuar me vija të rrumbullakosura nga koka te këmbët dhe që përmban vëllime dhe proporcione të spikatura, duke ofruar një mbështetje të rehatshme dhe të mbështjellë.

77 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Selia konsiston në një jastëk të lartë dhe të butë i krijuar për t’u futur në mënyrë perfekte në zgavrën në mes të kufomës. Ngjan me venat e një lule, qepjet në pjesën e brendshme të mbështetëses mbështesin gjeometrinë harmonike. Version i disponueshëm me mbulesa pëlhure të lëvizshme dhe versionin e tapicerisë prej lëkure të pa lëvizshme. Baza mund të rregullohet ose vjen në një version të kthyeshëm me mekanizëm kthimi automatik.