Patina Carpet 48 200x290cm

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.

Dimensions 200x290 Thickness (cm) 1.10
Country of origin Belgium
Design Abstract
Colour Beige
Material Polyester, Decolan
Fabrication Woven carpets
Anti-static No
Anti-allergic Yes

Përshkrim

Osta është një prodhuese autentike belge e qilimave “handmade”.Reputacioni në mbarë botën është krijuar përmes përvojës 80 vjeçare në industrinë e gërshetimit. Cilësia e produktit dhe kënaqësia e klientit garantohen nga secili punonjës i kompanisë.