Twist Rectangular Carpet 200X300

Koleksioni i qilimave Twist, i projektuar si një lajtmotiv midis orendive, ndihmon në krijimin e mjediseve të jashtme elegante të gjithanshme.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Koleksioni i qilimave Twist, i projektuar si një lajtmotiv midis orendive, ndihmon në krijimin e mjediseve të jashtme elegante të gjithanshme. Ato karakterizohen nga një strukturë e thurur e bërë me fije qilimi 100% poliolefin, të shënuara nga përshkueshmëria dhe frymëmarrja, të cilat i bëjnë produktet plotësisht të përshtatshme për përdorim jashtë.