Caldes Carpet 250X350

Qilim në 80% Visrayon dhe 20% Mëndafsh Botanik

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Qilim në 80% Visrayon dhe 20% Mëndafsh Botanik