Pastice Crystal Glass

E krijuar nga xhami kristal i pastër, Object Pastice sjell stil bashkëkohor në dekorin tuaj.

SKU: 112343 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E krijuar nga xhami kristal i pastër, Object Pastice sjell stil bashkëkohor në dekorin tuaj. Një shtesë e domosdoshme për estetikën moderne dhe magjepsëse.