Print Imperial 80X80Cm

Shtoni një prekje të orientit në koleksionin tuaj të artit në mur me setin e mrekullueshëm të Imperial China Prints.

SKU: 108259 Kategoritë: ,
Brandet: Eichholtz
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Shtoni një prekje të orientit në koleksionin tuaj të artit në mur me setin e mrekullueshëm të Imperial China Prints. Ky grup përfshin 4 stampa individuale, pas një paneli xhami dhe të rrethuar nga një kornizë.