Ola Chair

L0

Familja Ola shtrihet në dhomën e ngrënies: karrigia Ola buron nga i njëjti koncept i formave të lakuar, secila konvergon drejt një pike të vetme qendrore.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Katër fletë bëhen dy fletë pa mbështetëse. Korniza metalike ka një siluetë thelbësore dhe grafike, në kontrast me formën e mbushur dhe të rrumbullakosura. Mbulesa plotësisht të lëvizshme.