Kyra Carpet

L0

Projektuar për të garantuar performancë të lartë në ambiente të jashtme, qilimat Kyra bëhen tërësisht me dorë në një madhësi të vetme (300 x 200 cm) dhe ato vijnë në ngjyra të ndryshme: guri, jeshile ulliri, blu, vjollcë ose antracit.

161 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Projektuar për të garantuar performancë të lartë në ambiente të jashtme, qilimat Kyra bëhen tërësisht me dorë në një madhësi të vetme (300 x 200 cm) dhe ato vijnë në ngjyra të ndryshme: guri, jeshile ulliri, blu, vjollcë ose antracit.