Parallel Lowtable

Parallel. Një seri tavolinash të rrumbullakta, me bazë metalike dhe siperfaqe mermeri.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Parallel. Një seri tavolinash të rrumbullakta, me bazë metalike dhe siperfaqe mermeri.