Memos Table

L0

Tabela Memos ka një prani skulpturore, me futjen speciale nën pjesën e sipërme që e bën këtë dizajn unik.

Out of stock

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Baza prej druri në dru hiri është bujarisht e trashë dhe rrit harmoninë organike të krijuar duke përdorur teknikat artizanale të përpunimit të drurit dhe makineritë e teknologjisë së lartë.