Wall Lamp Sparks L

Një prezantim paraprak i vertikalitetit linear të guximshëm rrit në mënyrë dimensionale siluetën e zgjatur të Llambës së Murit Sparks L.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Një prezantim paraprak i vertikalitetit linear të guximshëm rrit në mënyrë dimensionale siluetën e zgjatur të Llambës së Murit Sparks L. Me abazhurin e tij prej xhami të brinjëzuar dhe nikelin, i frymëzuar nga Art Deco është një përshtatje perfekte për hapësirat tradicionale, kalimtare ose bashkëkohore.