Okavango Chair

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën.

SKU: OKAVANGOCH-RC-1 Kategoritë: ,
Brandet: Versmissen
Upholstery Sesam
Materiali Mindi Frame
Specifikat e materialit Kompozitë 85% PolPoter, 15% Viscose rayon Abrasion 25.000 Martindale Lightfastness 4-5
Finish Roasted Coffee and Sesam Fabric
Gjerësia: (cm) 72
Thellësia: (cm) 87
Lartësia: (cm) 76
Vellimi: (m3) 0.54
Lartësia e ndenjëses (cm) 40
Pesha Nett: (kg) 12

Përshkrim

Versmissen është një kompani holandeze e dizajnit të brendshëm që operon në mbarë botën. Ato projektojnë dhe zhvillojnë mobilje, ndriçuesa dhe aksesorë. Cilësia e jashtëzakonshme dhe një përzierje e stileve ndërkombëtare.