Dining Chair Clubhouse

Dekoroni zonën tuaj të ngrënies në stil bashkëkohor me karrigen e ngrënies Clubhouse.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Dekoroni zonën tuaj të ngrënies në stil bashkëkohor me karrigen e ngrënies Clubhouse. Kjo karrige ultra elegante përmban një kornizë në fund, bronzi të krehur me një mbështetëse shpine që përzihet pa probleme me mbështetëset e krahëve. Pjesa ku uleni dhe mbështetësja e rehatshme e shpinës janë të veshura me kadife gri Savona dhe u mundësojnë mysafirëve tuaj të shijojnë uljen për periudha të gjata në të njëjtën kohë.