Monster Chair

L0

Një karrige e butë, e fryrë dhe me stil si simbol i betejës së përjetshme midis forcave të kundërta që ndodhin në jetë.

252 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

E frikshme? Aspak! Ju harroni gjithçka për përbindëshat sapo të uleni dhe të shijoni komoditetin dhe butësinë e karriges.