Bey Sofa

L0

Bay është një koleksion i orendive  në natyrë.

Out of stock

Kategoritë: ,
Brandet: B&B Italia
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Bay është një koleksion i orendive  në natyrë. Vëllimet e thurura mbështjellëse kombinohen me ndenjëset e mbushura me jastëkë të butë që pasqyrojnë elegancën, komoditetin dhe përsosjen e produkteve të B&B Italia.Në formë sensuale, gërshetimi i tyre i dyfishtë krijon xhepa ajri që i japin koleksionit transparencë dhe lehtësi.