Libreria Nea 136

L0

Një vitrinë , e cila buron nga lehtësia: Nea është në të njëjtën kohë një prani e fortë dhe e hijshme.

Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Ne mund ta imagjinojmë atë duke notuar pa peshë në një zonë shtëpie, jo vetëm e dobishme për sistemimin e librave dhe objekteve, por gjithashtu edhe si një element ndarës midis dhomave, duke dhënë një ndjenjë thellësie dhe transparence. E gjithë kjo falë një dizajni shumë origjinal dhe materialit që është përdorur: panje Sycamore në brendësi ka një ngjyrë delikate, duke i dhënë raftit një stil të përjetshëm.