KALOS ARMCHAIR

L0

Një interpretim modern i karriges më klasike të lehtë, Kalos vjen si në tapiceri lëkure dhe pëlhure. Kjo e fundit mund të shtrihet ose të formohet nga një mbulesë slip që fsheh këmbët ose bazën rrotulluese.

50 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Mbështetja e këmbës ka dy lartësi të ndryshme. Këmbët janë prej druri të fortë në disa përfundime, lisi të lehta ose të zi, ose në lisi gri ose kafe, ose wenge.