J.J ARMCHAIR

L0

J.J. familja paraqet kolltuqe me një pamje tjetër dhe një larmi të gjerë materialesh: me një strukturë prej shufre çeliku që mbështet një kornizë druri, ato përcjellin një shkallë të caktuar lehtësie.

92 Views
Kompozime në bazë të moduleve me dimensione të ndryshme sipas materialeve koresponduese. (Kliko për të parë skedën teknike)

Përshkrim

Të bëra tërësisht prej druri të hirit të trajtuar termikisht, ato lënë të kuptohet në estetikën tradicionale. Detajet janë studiuar me kujdes për çdo kolltuk si shiritat e polipropilenit që projektojnë mbështetësen. Ekziston edhe një kolltuk i pajisur me një sajë, shprehja e karriges tradicionale lëkundëse që bëhet magjepsëse kur vishet me lesh mongole me flokë të gjatë.